torsdag den 29. september 2011

Gaver og passioner.

Min store pre-teen pige har været en tur i Panduro - og til min fødselsdag forleden blev jeg forkælet med de her fine fine Tilda-stoffer, som jeg vil gå og nyde - indtil jeg finder på det helt rigtige at lave af dem.


Jeg elsker simpelthen den spejling jeg kan se i hende, især lige præcis på det kreative punkt. Hun suger alle mine projekter til sig og kaster sig selv ud i sine egne, og endda virkelig store projekter med et gå-på-mod sjældent set. Det er intet mindre end fantastisk at dele lige netop den passion med hende.
Jeg glæder mig virkelig til at se hvordan hun en dag indretter sit eget hjem. Jeg er sikker på at det blir fyldt med helt unikke og skønne skønne ting :)

Smil fra Maria
:)

Lilla lilla lilla !!!

Jeg har de sidste par dage haft lidt meget om ørerne og nå ja, selvfølgelig også de sædvanlige hæklede firkanter... men lige i går, gik tingene op i en højere enhed og jeg er ikke længere helt så træt af firkanterne ;)

Mine forældre bor som taget ud af en reklame fra Bo Bedre, meget meget stilrent og designet - klassiske møbler og i virkeligheden meget lidt farve.
Min Mor skifter pyntetingene ud efter årstiden - og om vinteren er det en lille bitte smule klar lilla, der sniger sig ind. Derfor valgte jeg at klar lilla skulle være den eneste ikke-neutrale farve i tæppet og tænkte egentlig at det er lidt et sats.
Indtil igår hvor min Mor så fortalte at de netop havde bestilt en ny lænestol.... i klart lilla stof !!!!! Så nu kommer tæppet om muligt til at passe endnu bedre ind og jeg glæder mig afsindig meget til at give hende det.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide lilla - og derfor er mit næste projekt også et tæppe i patchwork-firkanter alle i lilla nuancer. Her er foreløbige bunke, og skulle du have et lille stykke stof liggende som du tænker ville passe perfekt ind - hører jeg selvfølgelig gerne fra dig :)


Torsdagssmil fra Maria :)

mandag den 26. september 2011

Aaaarrrgghhh altså....

Jeg kan ikke være den eneste der er gået igang med et stort ( læs KÆMPE ) projekt og så være blevet rigtig godt og grundig træt af det sådan ca. halvvejs.

Og det er jeg ved gud nu :( Jeg har firkanter på hjernen, ømme hænder og drømmer om alle de andre skønne projekter jeg kunne lave, hvis ikke jeg var gået igang med det her "evighedsprojekt" - som jo netop ikke kan blive et evighedsprojekt, fordi min Mor skal have det i julegave. Og julen kommer jo snigende før man aner det, så ingen pauser her....

På den ene side er jeg et godt stykke foran planen og kunne måske nok lade det ligge et par dage, men så blir det nok endnu sværere at komme tilbage til det.

Så status er pt. 133 færdige og påsyede firkanter, 181 vist herunder - der mangler den koksgrå kant og så liiiiiige de der 238 firkanter der endnu ikke har set skyggen af dagens lys. 551 i alt.


Og ja, jeg har skibbet den "traditionelle" hækle-tradition og hækler altså ikke hver enkelt firkant færdig, men laver en farve/omgang af gangen, så jeg ikke skal skifte garn hele tiden. Om det sparer tid eller gør noget nemmere, det ved jeg ikke. Men det virker :)
Hvad gør I med de store projekter ??

Mandagssmil fra Maria :)

Og mens vi så er igang....

Ja, så søsætter jeg straks min 2. Give Away, som dog er af en lidt anden karakter end den første.

Jeg sætter nemlig en Advents pakkekalender på højkant - så det ikke kun er ungerne der kan glæde sig til at pakke op de sidste fire søndage før jul.



Af gode grunde vil jeg ikke vise jer indholdet, men har i stedet lånt et billede af de skøøøøønne Rudolfer fra Medusa som iøvrigt kan købes her. Rensdyrene blir altså boende hos mig, men jeg sender i stedet 4 fine fine pakker til den heldige vinder :)

Reglerne er som følger :

Fast læser og en kommentar herunder, sikrer dig 1 lod :)

Link til min blog, sikrer dig lod nr. 2 :)

Indlæg om min Give Away på din blog sikrer dig lod nr. 3 :)

Jeg trækker en vinder d. 15. november.

Og ja, så sørger jeg selvfølgelig for at vinderen kan nå at gå og prikke på pakkerne
- inden den første pakke må åbnes 1. søndag i Advent.

God fornøjelse !!!


Lykkens Pamfilius :)

Godmorgen til alle jer og velkommen til en ny uge - hvor vi liiiiiige starter med at offentligegøre vinderen af min første Give Away !!

Tusind tak til alle jer som er kommet strømmende til - og til jer som ikke vinder, hvisker jeg lige *hold øje med bloggen om lidt, hvor jeg sætter min næste idé i luften*

Og nu til det det hele handler om :


Og vinderen blev :



Tillykke !!!

Send mig din adresse på dronninggaard@gmail.com
- så sender jeg pakken afsted til dig.

KH; Maria :)

Taadaaa.... og vinderen er :

Ja vinderen er i mine øjne da så absolut MIG !!

Tænk at så mange tilmeldte så på SÅ kort tid - Wauw !!!
Det må da næsten være den hurtigts afviklede Give Away set længe. :)

Jeg er overrasket og lidt overvældet, men også superglad.
Tak for den fine fine velkomst :) Jeg skal gøre mit allerbedste for at fastholde jeres interesse.

Vinderen af min første Give Away trækker jeg i morgen tidlig - jeg har nemlig lovet min lille dreng at han må være "Lykkens Pamfilius" i denne omgang, så I må krydse fingre lidt endnu ;)

Masser af smil herfra :) :) :) :)

fredag den 23. september 2011

Klar, parat, start !!!

Så blev det den 23. september og som lovet sætter jeg min allerførste Give-away i gang :)

Jeg håber at der ikke går så længe, før jeg kan finde en vinder blandt de første 20 faste læsere, der er "målet" for denne her Give-away. For jeg har nemlig store planer for min 2. Give Away ;)
Sååååå klar, parat, start....

Fast læser og en kommentar herunder, sikrer dig 1 lod :)

Link til min blog, sikrer dig lod nr. 2 :)

Og her et lille kig til noget af indholdet :



Fødselsdagssmil fra Maria ;)

mandag den 19. september 2011

Give-away coming up !!

Ja okay, der er jo ikke meget fidus i en blog, hvis der ikke er nogen der læser og kommenterer på den, så nu må der alternative lokkemidler i brug ;)

Jeg sætter min helt egen Give-away i luften på fredag - som iøvrigt er min egen fødselsdag, så hvilken bedre mulighed.

Jeg sætter den til at løbe til jeg har "indfanget" 20 faste læsere - og håber så at det ikke tager flere år.

Hvad Give-away´en blir er pt. en hemmelighed, men et lille snydekig kan jeg godt løfte sløret for...


Det blir noget hjemmelavet og farvestrålende !!

Mandagssmil fra Maria :)

Tomme vægge...

Over min sofa har der siden vi flyttede ind i huset, hængt 2 billeder - som jeg selv har malet. Intermistiske måske, men jeg har nu alligevel været glad for dem.



Nu har jeg så en skøn veninde som fra start af har været vildt forelsket i dem og da hun så fyldte 30 for ikke så længe siden, valgte jeg at forære hende dem i gave.
Nu er de så taget ned og væggene er helt tomme.
Det blir en prøvelse at finde noget nyt - for det skal jo trods alt være noget man gider se på hver eneste dag. Så nu må vi se hvad det ender med.... gode bud modtages med kyshånd :)

Varme mandagssmil fra Maria :)

fredag den 16. september 2011

Gode fredags-køb

Her er hvad man kan være heldig at finde i en "rodekasse" i den lokale Netto en tidlig fredag morgen.... Endda uden den mindste skramme eller bule. Og til den famøse sum af HELE 5 kr, så burde man jo næsten skamme sig hvis man ikke inviterede den med hjem til Lindevej ;)



Så nu bor den her - og om ikke så længe når det er mørkt allerede kl. 16 om eftermiddagen, kan den få lov at stå udenfor og lyse :)

Nå, ja og så kom posten da iøvrigt med 3 nye "ældre" Tilda-hæfter, som jeg for nylig fandt på Ebay til nærmest ingen penge - så nu er samlingen ved at være komplet :)





Nogle gange må man godt være heldig :)

Varme weekendsmil herfra :)

Julen er lige om hjørnet.... sådan næsten.

Ja, ja altså.... jeg indrømmer blankt at det måske er liiiiiige lovlig tidligt at gå rundt og være i julestemning, men jeg kunne simpelthen ikke stå for de her skønne skønne Rudolf-rensdyr fra Medusa.

Så nu bor de hos mig og både ungerne og jeg elsker dem allerede !! Lige pt. er de dog pakket ned i kassen igen, men jeg glæder mig til at finde dem frem når december er lidt tættere på :)


Rød næse smil herfra :)

tirsdag den 13. september 2011

Firkantede øjne....

Jeg har kastet mig ud i noget der nemt kunne blive et evighedsprojekt.... og nej, det er ikke en eller anden laaaang tv-serie, men et "sofa-tæppe" jeg vil overraske min Mor med til jul :)

Jeg ææææslker farver, så det her meget klassiske tæppe blir hurtigt lidt kedeligt at sidde med, men det SKAL bare være færdigt til jul - og hurtig hovedregning siger at jeg "bare" skal lave 7 firkanter hver dag, for at nå til vejs ende inden d. 24. december :)
Jeg er heldigvis i skrivende stund et godt stykke forud, men der er godt nok lang vej endnu.

Jeg er færdig med de første 65 og har syet dem sammen.



Og nu er jeg så gået igang med alle de små hvide firkanter i midten i håbet om at  det vil skabe lidt mere overblik, når alle 551 firkanter er påbegyndt. Indtil videre har jeg lavet 200 så jeg er næsten halvvejs... altså.... hmm... njjaa... med de små ihvertfald.



Jeg hækler med pind 2 i Mayflower strømpegarn købt hos Betina som sender portofrit, hvis man køber for mere end 100,- Jeg har boet stort set hele mit liv i nærheden af butikken, så det er bare fantastisk at kunne blive ved at handle der - selvom jeg nu bor 100 km væk. Servicen er upåklagelig, leveringen er fra dag til dag og det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet der. :)

Smil fra Maria
:)

søndag den 11. september 2011

Min allerførste Give-away

Nå, ja eller ihvertfald min allerførste deltagelse i en :)

Og så er det faktisk ikke engang en af de "sædvanlige" - men en hvor man selv skal bidrage med noget.

Det er denne her hos Lene og her er mit bidrag.


Jeg er sikker på at det blir et fantastisk resultat og man skulle være et skarn, hvis man ikke ønskede sig at det færdige tæppe flyttede ind her på Lindevej :) 

Søndagssmil fra Maria :)

lørdag den 10. september 2011

Dag 1. som blogger....

Efter nogle inspirerende måneder i blogland måtte dagen jo komme hvor min egen blog blev skabt. I første omgang som et forsøg - men hvem ved hvad tiden kan bringe. Idéerne mangler ihvertfald ikke...

Jeg håber at jeg hen af vejen kan give noget videre til latter, glæde og inspiration.

Mange kærlige smil, Maria :)