mandag den 17. oktober 2011

Forbandede gebyrer....

Øv altså... Jeg har fundet det fineste lilla stof med hibiscusblomster - som helt sikkert vil være fantastisk til mit næste projekt, som efter planen skal være et patchwork-tæppe.

Ingen problemer med at få sælgeren til at ændre på str. af stykket og ingen problemer med at få hende overtalt til at sende det til lille bitte Danmark. Da jeg altså først havde fået hende overbevist om at Danmark ER et land og ikke et opfundet bynavn fra et eventyr !!

Og stoffet kommer da også forholdsvis hurtigt hertil, men skal først liiiiiige en tur gennem hænderne på en tolder i Det Internationale Postcenter. Fint med mig, jeg er på ingen måde ud på at snyde for told, skat osv. Og betaler da også med glæde for de ting jeg bestiller....
Men der hvor jeg alligevel blir lidt harm er så, når de lægger et håndteringsgebyr på 160 kr oveni tolden og momsen af tolden, så jeg faktisk ender med at skulle betale en hel del over det dobbelte for stoffet pr. meter.

Jeg syns det er strengt - VIRKELIG strengt !!! Og det gavner ikke ligefrem lysten til international handel. Altså jeg gør det nok alligevel, men jeg kan da godt se at det er langt større mængder/beløber jeg skal handle - hvis det skal kunne betale sig. Når man nu tilfældigvis bor i en eventyrby hvor PostDanmark huserer :(

Nå men I skal da ikke snydes for et billede af det fine stof....  som jeg glæder mig til at klippe i. Og skulle nogen kunne bruge et stykke, så sig til... jeg har nok lidt mere end jeg selv får brug for :)

Efterårssmil fra Maria :)

3 kommentarer:

 1. Nøj, så er det skisme ikke noget vildt billigt stof :/

  Men øj øj øj hvor ser det lækkert ud :D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud.. Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det :-)) Håber det er noget "værdifuldt" :0)

  SvarSlet
 3. Nej, det var ikke billigt til at starte med - men nu er nærmer det sig jo kg-prisen på guld, med de gebyrer !! :(

  Men det skal nok blive omdannet til noget fint, det er helt sikkert :)

  SvarSlet