fredag den 11. november 2011

11.11.11 11:11

Det er faktisk næstsidste gang i vores liv at vi oplever det her fænomen. At datoen er fyldt udelukkende med samme tal..... som idag.

Og hvad laver jeg så på lige netop det her tidspunkt idag..... Tjjaaa.... pt. sidder jeg i min ynglingsstol i stuen med computeren på skødet, og holder jer opdateret og så er der iøvrigt stort set garnnøgler i hver en retning mit blik vender. Selv når jeg lukker øjnene ;)
( det meste kommer dog med op i mit krea-rum igen om lidt )

Jeg har brugt morgenen/formiddagen på at udregne hvor meget garn jeg skal bruge, af hver farve - hvor meget jeg har/mangler at købe, på at lave et krydse skema, så jeg kan se hvor langt jeg er nået og så har jeg selvfølgelig også haft hæklenålen fremme lidt. ;) Det måtte jo komme !!!

Jeg er nemlig gået med mit næste tæppe-projekt "Projekt Pink". Dog kommer det nok til at tage lidt længere end de 8 uger det tog at lave det seneste tæppe. Denne gang er jeg nødt til at lave noget andet indimellem, selvom det langt fra er noget jeg plejer. Faktisk vil jeg helst være færdig med et projekt inden jeg starter et nyt, men omvendt var jeg også i noget tid rigtig rigtig træt af tæppet og de mange mange firkanter ( 638 for at være præcis ) og det vil jeg gerne undgå denne gang :)
Så nu prøver jeg en ny strategi - ingen deadline, og andre projekter indimellem. Om det rent faktisk fungerer det ved jeg ikke. Men det får et forsøg....

Så her er første billede af de allerførste firkanter, som faktisk ikke engang er firkanter denne gang, men sekskanter i den smukke African Flower version :) Jeg har som tidl. vist valgt en tøsefarvet variant denne gang i forskellige lyserøde nuancer og så er det meningen at de skal kantes og hækles sammen med chokoladebrunt garn.


De 12 variationer :)
Dog blir der flere af de lyse end af de mørke, tror jeg....

Drømmen er et sengetæppe, men det vil kræve 1.505 blomster !!!
Femtenhundredeogfem !!!!
1.505 !!!
Så måske stopper jeg "bare" ved de 638 et sofatæppe kræver.
Nu må vi se ;)

Here we go.... 12 down, minimum more 626 to go.

Hvad laver/lavede du d. 11.11.11 kl. 11:11 ??

Smil fra Maria
:)

6 kommentarer:

 1. Hej Maria, hvor er de bare fine de smukke hæklede blomster! Man må ha' det fantastisk, hvis man bliver svøbt ind i dem :-)Har stadig mit faster-tæppe-projekt, men er ikke helt tilfreds med beslutningen om farver og garn. Hmm måske tid til genovervejelse?? Ha' en super dag! Iben

  SvarSlet
 2. Det bliver et fantastisk smukt tæppe, er jeg sikker på. Godt valg af farver og blomst.

  SvarSlet
 3. De ser flotte ud og ja., jeg elsker de farver...

  Kl.. 111111, der var jeg på arb og i gang med at tale med en beboer ved skranken.......

  Havde holdt øje med uret...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Sad også på job. Vi havde aftalt at spise kage præcis kl. 11.11. Og kage er ikke til at spøger med, så det gjorde vi :-) mens manden lige fik en sms, med en masse 1-taller.
  Lene

  SvarSlet
 5. Sikke et fint projekt du har startet - men det ser ud til at være et større projekt der kræver en tålmodig sjæl .
  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat....engang :-)
  Skønne farver!!!
  Go weekend

  SvarSlet
 6. Tak for de søde ord om mit nye tæppe-projekt. Jeg kan godt mærke at det her nok ikke blir lige så hurtigt færdigt som det andet, men det gør heller ikke så meget.
  Jeg laver det til migselv, så det er ikke med indbygget tidsfrist. Og hvor underligt det end måske lyder, så kan jeg faktisk bedre lide at lave noget til andre - så det vil jeg nok prioritere indimellem. :)

  Og god weekend til jer, de damer...
  Smil fra Maria :)

  SvarSlet