mandag den 26. september 2011

Aaaarrrgghhh altså....

Jeg kan ikke være den eneste der er gået igang med et stort ( læs KÆMPE ) projekt og så være blevet rigtig godt og grundig træt af det sådan ca. halvvejs.

Og det er jeg ved gud nu :( Jeg har firkanter på hjernen, ømme hænder og drømmer om alle de andre skønne projekter jeg kunne lave, hvis ikke jeg var gået igang med det her "evighedsprojekt" - som jo netop ikke kan blive et evighedsprojekt, fordi min Mor skal have det i julegave. Og julen kommer jo snigende før man aner det, så ingen pauser her....

På den ene side er jeg et godt stykke foran planen og kunne måske nok lade det ligge et par dage, men så blir det nok endnu sværere at komme tilbage til det.

Så status er pt. 133 færdige og påsyede firkanter, 181 vist herunder - der mangler den koksgrå kant og så liiiiiige de der 238 firkanter der endnu ikke har set skyggen af dagens lys. 551 i alt.


Og ja, jeg har skibbet den "traditionelle" hækle-tradition og hækler altså ikke hver enkelt firkant færdig, men laver en farve/omgang af gangen, så jeg ikke skal skifte garn hele tiden. Om det sparer tid eller gør noget nemmere, det ved jeg ikke. Men det virker :)
Hvad gør I med de store projekter ??

Mandagssmil fra Maria :)

4 kommentarer:

 1. Åh jeg hader de der ufoer... til gengæld så ELSKER jeg at starte på noget nyt....Hvis jeg skal nævne nogle af mine ufoer må det blive 5 patchwoek tæpper nogle mangler kun at blive quiltet....andre mangler montering....men altså.... jo så har jeg altid gang i hæklede grydelapper...jeg har riede firkanter i hobetal, ved endnu ikke hvad det skal ende ud som, og seks kanter, og for at det ikke skal være løgn så har jeg et tørklæde, et strømpebånd og et buket bånd altsammen halv færdigt kniplet. Indtil flere strikketøjer er der også gang i...Derfor har jeg en aftale med mig selv om at i vinter skal der laves noget færdigt...IKKE STARTE NOGET NYT.....

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
 2. Hej Joan.

  Imponerende så mange ting du har gang i - det ville jeg aldrig kunne :)

  Jeg er en af dem som normalt ikke starter noget nyt før det jeg er igang med er færdigt, men hold op hvor jeg klar til noget andet end firkanter, firkanter, firkanter nu. Det kribler nærmest i mig for at lave noget andet....
  Og det er ihvertfald HELT sikkert at jeg ikke skal igang med det tæppe jeg ellers havde planlagt bagefter, sådan lige med det samme. ;)

  Smil fra Maria :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender det rigtigt godt, det der med at man er ca halvejs og så dukker der pludseligt noget nyt op, der er mere spændende at gå i gang med.
  Er faktisk i gang med at hækle firkanter til et tæppe, men tror jeg er nød til at kombinerer de hæklede firkanter med nogle strikkede. (Synes det er meget nemmere at strikke)

  Har også lovet mig selv - op til flere gange - ikke at starte på noget nyt før noget andet er færdigt! Puh det er svært at overholde :-)

  SvarSlet
 4. Jeg syns det må være endnu værre at have flere sideløbende projekter liggende, som så ligger og "kalder" på at blive gjort færdige.

  Nææ nej, jeg holder mig til mit samlebåndsprojekt som det pt. er omdøbt til.
  Men hold op hvor jeg glæder mig til det er færdigt, så jeg kan kaste mig over nogle mindre og sjovere idéer :)

  SvarSlet